Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Back to basics


Πειραιάς, Σάββατο, 13:00 π.μ.

- Τάκηηη!!!
- Έλα ρε Σούλα τι θές?? Χέζω...
- Πού θα πάμε είπαμε???
- Για καφέ θα σε πάω μανίτσα!
- Αχουυυυ τι να φορέσωωω??
- Φόρα ρε κούκλα μου εκείνη την φούστα που είχες πάρει τότες που σε πήγαινα κρυφό ραντεβού στην «Boom Boom» και τρώγαμε απ’όξω σουβλάκια....
- Ναι ναι αυτή θα βάλω με τις καλές μου προπέρσινες μπότες απο το Migato

Δεν υπάρχει άσπρο τζήν!!! Δεν υπάρχει.....απλά. Το έχουμε πει. Να μην μιλήσω για τις τζήν φούστες!! Α! Επίσης κάποιος να πεί στην κυρία οτι επειδή το σκάκι είναι ασπρόμαυρο δεν σημαίνει αυτομάτως οτι το άσπρο μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε μαύρο...Βέβαια δεν μπορώ να πώ...έχει συνδυαστεί επιμελώς η κακόγουστη άσπρη τζήν φούστα με τις κακόγουστες μαύρες μπότες! 3 βαθμούς στο point system και αφαίρεση διπλώματος...η κάτι τέτοιο παρακαλώ γιανα μην κυκλοφορεί!

25 σχόλια:

xipasmenos είπε...

Μπορεί εναλακτικά να απολύσουν τα άλογα στα εργαστήρια της Levis και να βάλουν αυτή να τα δοκιμάζει για την αντοχή τους!

Naf είπε...

nνα πάρει απλά κάποιος και να της ΚΑΨΕΙ αυτήν την φούστα ισως??
παραδειγματικα...στην Πλ. Συντάγματος.

Equilibrium είπε...

χαχαχα

γμτ ήδη κι εγώ πολλά εδώ στην επαρχία σήμερα που λόγω έλλειψης βενζίνης κυκλοφορούσε πολύς κόσμος έξω περπατώντας, αλλά είχα ξεχάσει τη φωτ.μηχανή μου!

Hfaistiwnas είπε...

Έχω να δω πολύ καιρό άσπρη τζιν φούστα... ουάου! Μήπως βγήκε απο κανένα μουσείο;

jg είπε...

apokleietai. mipws evales apla mia foto ap'ta 80s/90s?
apokleietai!!!!!

One Happy Dot είπε...

Κοιτάχτε όμως καμάρι ο Τάκης για τη Σουλίτσα και τη φουστίτσα! Δείτε κορμοστασία!
Η φούστα κάνει και τσαχπινιές ή...οχι, γράψτε λάθος, είναι η περιφέρεια της Σουλίτσας που είναι μέσα στην τσαχπινιά το σωτήριο έτος 2008 (για να απαντήσω στον p.o.v of a g) και σε συνδυασμό με τσαντικό που φαίνεται να προέρχεται από πλανόδια boutique της Ερμού θα με στείλουν πάλι Λαϊκό. Ξεκινάω βιταμίνες και προτείνω 3μηνη φυλάκιση στο κελί με τις λευκές τζην υαπετσαρίες μήπως και παραδειγματιστεί με δικαίωμα επίσκεπτηρίου δις εβδομαδιαίως με τον Τάκη να φοράει τις Migato.

Naf είπε...

@equillibrium darling μην ξανακάνεις αυτό το λάθος!! Στην επαρχία κυκλοφορούν μαργαριτάρια!

Equilibrium είπε...

naf και για του λόγου το αληθές έχω φωτο-ντοκουμέντα, θα με συμπεριλάβετε στην ζωηρή ομάδα σας ως ανταποκριτή από την επαρχία? συζητήστε το και με ανυπομονησία περιμένω απάντηση! τιμή μου θα ήταν να συμπεριληφθώ στους συντάκτες αυτής της έξυπνης ιδέας! φιλιά

One Happy Dot είπε...

Εγω αγαπώ Equilibrium και ψηφίζω ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!! Θα βρεθούμε και στην Kylie και σκεφτείτε εκει τι έχει να γίνει!!! Πρέπει να είμαστε alert και με τις φωτογραφικές σε ετοιμοτητα!!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μου θυμιζει κατι Πατρινες ου βγαινουν τσαρκα Σαββατοβραδο για να
μαζεψουν κανα αρσενικο *Ωπα...ειπα εγω κακια?*
Θα επανορθωσω...
Επειδη δεν μπορω να καταλαβω..το
παπουτσακι του νεαρου της ΝΙΚΕ ειναι?Βοηθατε..το θελω...το θελω,το ΘΕΛΩ!

Ανώνυμος είπε...

τι θα γίνει με τη DUCATI μου?????

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ DUCATI ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ "ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ" "ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ" "ΚΙΤΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ "ΑΣΠΡΕΣ ΤΖΗΝ ΦΟΥΣΤΕΣ ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MIGATO".....!!! ΖΑΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.

ethanandthecity είπε...

λευκά ή μπεζ παντελόνια φοράς μόνο αν είσαι άκωλη και πάλι υπό προυποθέσεις. γνωστό τοις πάσι

Naf είπε...

Ανώνυμε Νο1 ....έχουμε παραγγείλει την Ducati σου σε ΑΥΤΟΜΑΤΗ ειδική έκδοση (με το σηματάκι του ανάπηρου δίπλα στο Ι του logo Ducati) αλλα δεν μας έχουν απαντήσει ακόμα απο τα κεντρικα.....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????

Naf είπε...

Ανώνυμε Νο2 ή αλλιώς "ραγισμένη καρδια" ή "23άχρονη Α." ή "Το σύννεφο που κατουράει" 'η οποιο ψευδώνυμο και να βρείς....8Α ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΑΑΑΣΩ...το κράνος

Naf είπε...

Τέλος...Ανώνυμε Τάσο, την επόμενη φορά θα είσαι εσύ το θέμα του Fashion Police.Απλά!

xipasmenos είπε...

Ανώνυμος Τάσος; Μαλάκα έχουμε επίθεση απο γνωστούς αγνώστους...we're so fucking huge...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε γίνε επώνυμος.Χάνεις πολλά έτσι!
"Και που λες Τάκη μετα να μι πάς στα Λιόσια που χω ραντεβου με την Τούλα να με ξάσει λίγο το μαλί,γιατί το βράδυ με τα κορίτσια απο τη βιοτεχνία θα πάμε Τερλέγκα"
"Ότι πει η μανίτσα..τςςςςςς"

PETRITO ZEZUS είπε...

Εδώ χρειάζονται υπερεντατικά μαθήματα..

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσετε φωτογραφία μ εμένα και την γυναίκα μου, θα έχετε μεγάλα μπλεξίματα.....΄
Κομπλεξάρες.....
Ξέρω ότι πάτε στο follie πολύ συχνά...
..και προφανώς ΔΕΝ λέγομαι Τάκης και ΔΕΝ λέγεται Σούλα....

One Happy Dot είπε...

γμτ!!!! και μου κάνατε τόσο πολύ για Τάκης και Σούλα! Όπως και να έχει εδω έτσι καθιερωθήκατε οπότε λυπάμαι..Τάκη και Σούλα η αίτηση για αλλαγή ονόματος ήρθε κάπως καθυστερημένα! Πραγματικά λυπάμαι...

Ανώνυμος είπε...

το πρόβλημά μου ΔΕΝ είναι ότι δεν λέγομαι έτσι.
Το πρόβλημά μου είναι ότι νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα, και ότι για όποιον δεν συμφωνεί με το γούστο σας μπορείτε νε τον ξεφτιλίζετε δημοσίως..
Δεν νομίζω ότι είναι αστείο..
Αν έρθεις για λίγο στην θέση της γυναίκας μου την ώρα που της ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΟΙ για την φωτογραφεία μας, και πολύ περισσότερο για τα ΣΧΟΛΙΑ σας
ίσως σταματούσες να τα αντιμετωπίζεις όλα τόσο ειρωνικά...
Ντροπή σου..

One Happy Dot είπε...

Χιουμοριστικό!!!! Αυτό είναι το πνεύμα εδω μέσα!!!! Αν το δείς έτσι κι εσυ και η γυναίκα σου τότε θα είμαστε όλοι πιο ήρεμοι και ευτυχισμένοι! Επίσης...έχετε πολύ κουτσομπόληδες φίλους που ΔΕΝ προστάτεψαν τη γυναίκα σου, το αντίθετο θα έλεγα..

Naf είπε...

φιλαράκι ανώνυμε......
πρόσεχε γιατι απο μια κλωστή κρέμεται η δημοσίευση της φωτογραφίας σου με ανοιχτό πουκάμισο, τρίχα "κουβέρτα" και χρυσό σταυρό....κανόνισε την πορεία σου.
ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩ

Lilith είπε...

Ρε ανωνυμε καταρχας η γυναικα σου ΔΕΝ εχει κανενα γουστο. Δευτερον, οταν εχεις μπουτακια σαν κολωνες της ΔΕΗ ΔΕΝ φορας μινι φουστα. Τριτον, αυτες οι μποτες ειναι ο,τι πιο κακογουστο υπηρξε στην μοδα. Τεταρτον, αμα ντυνεσαι ετσι, τα θελει ο πωπουδακος σου τα "κακοβουλα"
σχολια. Η απαντηση μου αργησε εναν χρονο αλλα αμα τον δειτε να του τα μεταφερετε!