Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Άτιτλο


Έχω γράψει γύρω στις 45 πιθανές εκδοχές και παιχνίδια βρώμικων μυαλών και και κυκλωμάτων που μπορεί να οδήγησαν την συγκεκριμένη κυρία στο να βγεί έτσι έξω, όμως τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα που πολύ σοφά είπε κάποιος "... ίσον χίλιες λέξεις". Επειδή λοιπόν δεν μπορεί να προσδιοριστεί ξεκάθαρα ο λόγος για τον οποίο η κατηγορούμενη έφτασε στο σημείο να οδηγηθεί στο έγκλημα, θα κάνουμε μία υπηρεσιακή ανάλυση της αμφίεσης της.
Κατ' αρχήν κάποιος που παίζει άσχημα μαζί της της είπε πως έχει ωραία κοιλιά και μυθικά πόδια γι 'αυτό και η ίδια προφανώς θα σκέφτηκε "Κλεμμένα τα 'χω?" και έτσι τα έβγαλε όλα στη φόρα. Στη συνέχεια η φούστα, που από μακριά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ώς "ζωνούλα", είναι σχεδιασμένη ειδικά για της υγρές νύχτες του Μαΐου, έτσι ώστε με ένα ελαφρύ κάθισμα να αερίζεται το "γατάκι" της. Και μιας και το θίξαμε, δεν μιλάμε για ότι κι ότι... μιλάμε για την κόκκινη κιλότα της πρωτοχρονιάς σε σατέν πουά (κάντε το ζουμ καλέ τι περιμένετε?). Τέλος, ειδική μνεία στην ζώνη! Η εν λόγω κυρία, πριν 3 εβδομάδες είχε την γιορτή της και της έφερε η συννυφάδα της υπέροχους μπεζέδες και εργολάβους από τον Τζιβελέκα (κιτς ζαχαροπλαστείο για σένα την επαρχιώτισσα που και να μην το ξέρεις δεν χάνεις) οι οποίοι ήταν αμπαλαρισμένοι με αυτήν την πανέμορφη κορδέλα στην οποία έχει γαζώσει και Σβαρόφσκι! Αυτό θα πεί Statetment!!
Οι ένορκοι έχουν βγάλει πόρισμα και ο Δικαστής είναι έτοιμος να ανακοινώσει την ποινή:
-Ηλεκτρική Καρέκλα.

15 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Xaxaxa! Ξεκολάκι!!!! Έλα βρε αφήστε το κορίτσι ήσυχο... ούτε να βγάλει βόλτα το γατάκι της μπορεί...

xipasmenos είπε...

Εκανα το λάθος και πάτησα την εικόνα. Είδα σχεδόν σε real size το βρακάκι!!!

Καλά το συγκεκριμένο ήρθε μπροστά σου...σα να λέει τράβα με......

Το αστείο είναι οτι ενώ εγώ εσύ και τα υπόλοιπα 2 ρεμάλια στην θέα κάτι τέτοιου παθαίνουμε εγκεφαλικά, την ίδια στιγμή κάποιοι λένε...ποπο μια νιμουναρααααααααααα.....

ΚΕΛ ΝΤΕΚΑ ΜΟΝΤΙΕ!!!!!!

Naf είπε...

mon dieu....εδώ και 1 ώρα προσπαθώ να συνέλθω απο το σοκ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΑΥΤΗ ΚΑΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΕΤΣΙ???Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ???
στην καρέκλα....please!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν..η Θεία έχει ενστάσεις.
Ας λάβουμε υπόψιν μας οτι!
1.Η φώτο είναι τραβηγμένη απο μπουζούκια(και μάλιστα τραπέζι πίστα κουφαλίτσες,και επίσης κάποιος έπινε σόδα(Ηβη με το μαύρο καπάκι)οπότε αν αναλογιστούμε το ρητό που λέει "Απο Μ@νι φωνή και απο Μ@νί φωνάρα" κατανοούμε το απαραίτητο Outfit.
2.Στα μπουζούκια,είθηστε να πηγαίνουν str8(χωρίς να έιναι κανόνας..)οπότε αυτό το "νιμού" φόρα παρτίδα είναι απαραίτητο.
Αλλά!ύπα΄ρχει το ενδεχόμενο να μην φόραγε τίποτα.Και έτσι θα πρεπε!
Αθώα!(λόγο ανθυγεινής εργασίας)

One Happy Dot είπε...

Αθώα??? Μόλις γύρισα από το ΛΑΙΚΟ όπου με είχαν ολο το βράδυ για παρακολούθηση μετά το καρδιακό επεισόδιο που εκδήλωσα χθες αργά. Με βρήκαν λέει μπροστά στην οθόνη να παραληρώ και να λεω ασυναρτησίες για πουα, φούστα-ζώνη και τζιβελέκα! Στη πυρά και απαιτώ βαρέα και ανθυγιεινά!

Ανώνυμος είπε...

Αϊ μαρή!
Μην κουλένεσε!Στα μπουζούκια δουλέυει,τι ήθελες να φοράει ράσα?
Επιμένω οτι λόγο καταστάσεων το κανε η κοπέλα.Σε ποιά μπουζουκλερί είπαμε να παω και γώ?

Ανώνυμος είπε...

pisteuo oti i photografia einai proion photomodaz....dioti kanenas apo ta giro trapezia den koitaei kai den heirokrotaei to koritsi pou liknizetai...
se antitheti periptosi, an diladi einai alithini i photo, proteino na katadikastei...
mporo na analavo tin epivoli tis pinis...steilte tin spiti!!!! paketo me tin zoni kordela!

One Happy Dot είπε...

θεία μου εσυ σκέφτεσαι τόσο αγνά (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και δεν τα καταλαβαίνεις αυτά τα πράγματα! Στην πυρά λοιπόν μαζί με την κορδέλα Τζιβελέκας (πολύ μου έχει στοιχίσει αυτό!)

Ανώνυμος είπε...

Α!..πολύ σε ευχαριστω κόρη μου καλή!
Κομμάτια να γίνει.Στην πυρα μαζι με την κορδέλα.Αλλά σε ποιό κοπροσκυλάδικο είναι πέ με!!

To Katinaki είπε...

@ Aunt donna: Δεν θυμάμαι το όνομα του σκυλάδικου, θυμάμαι όμως οτι ήταν ένα άθλιο μέρος σαν διαμέρισμα με πελάτες χασαπηδες και φορτηγατζήδες... παρ' όλα αυτά, για να σου εξάψω την περιέργεια... η εικονιζόμενη είναι πανελλήνιο σελέμπριτι...

Ανώνυμος είπε...

Ενσταση....

*Ακουει κανεις?*

Naf είπε...

παρακαλώ......

Ανώνυμος είπε...

Εγω το βρισκω αποψη...και με κοινωνικο μηνυμα...

*Τρεμω...*

xipasmenos είπε...

Κοινωνικό μήνυμα "Γαμάτε με γιατί χανόμαστε" έχει το outfit αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Θα ναι σαν να μπαινει ανοιξη....?
Εχει ενα κοινωνικο μηνυμα λεμε...
Τωρα το επεξεργαζομαι πιο πολυ.
Να μου το θυμηθεις...κατι θελει να
να πει αυτη και το χει κωδικοποιησει.