Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

"Εθνικό" καλσόν

Μετά απο τρικλοποδιά κατάφερα να ακινητοποιήσω την κατηγορουμένη και να της περάσω τις R.Cavalli animal print χειροπέδες, με σκοπό να την οδηγήσω στο Fashion Police Greece Hq. Δόθηκε η δυνατότητα να απολογηθεί για την εκούσια επίλογη χρωμάτων, στυλ, και υφασμάτων.

Αρχικά στο μάτι μου χτύπησε η απο φθηνή δερματίνη μπορδοροδοκόκινη τσάντα, η οποία με πολύ επιτυχία συνδιάστηκε με το υπόλοιπο outfit.

Για φόρεμα έχει φορέσει ένα πετσετέ τσουβάλι ανάποδα ανοίγοντας του τρύπες για χέρια και κεφάλι. Επειδή όμως είχε δροσούλα απο πάνω η κατηγορούμενη φόρεσε ένα χειμωνιάτικο σκουρόχρωμο μπουφάν το οποίο φτάνει μέχρι τη μέση της λεκάνης της λές και έβαλε το μπουφάν του αδερφού της.

Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, αποφάσισα να την συγχωρήσω για αυτά τα παραπτώματα, ακόμα και αν φόραγε και πασουμάκια τύπου "μεπεριμένειογκόμενοςστογιώτ". Είπα απο μέσα μου "Το κορίτσι ξεκίνησε για ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο, έβαλε κρύο πέταξε ενα μπουφαν που βρήκε πρόχειρο, και άντε να καταπιώ την τσάντα"


Όταν όμως αντίκρυσα τον "Εθνικό" μας καλσόν στα χρώματα της γαλανόλευκης, είπα "You're going down BIATCH, you gone too far". Mα είναι δυνατόν; Τι είχες στο μυαλό σου όταν το αγόραζες; Τι είχες στο μυαλό σου όταν το φόρεσες; Και ντάξει ας υποθέσουμε οτι το καταπίνω το οριζόντιο προσανατολισμό των γαλάζιων γραμμών, την κατακόρυφη γραμμή στις γάμπες τι την θες; Για να βλέπει όλος ο κόσμος πόσο στραβά είναι τα πόδια σου;


tips


  • Ποτέ μη μπλέκεις παραπάνω απο 2 υφάσματα, ειδικά σε περίπτωση που η διαφορά είναι έντονη.

  • Ποτέ μη μπλέκεις χειμωνιάτικα με καλοκαιρινά υφάσματα. Σε λίγο θα δω χαβαϊάνας με γούνα στην Μαβίλης, είμαι σίγουρος.

  • Κράτα έναν κανόνα στα χρώματα που φοράς, μπορείς να βάλεις κάτι έντονο ώστε να τονίσεις ένα καλό σου σημείο, αλλά θα πρέπει οπτικά να ταιριάζει με τα υπόλοιπα. Ναι, μπορείς να βάλεις έντονο κόκκινο ενώ φοράς γήινες αποχρώσεις του λευκού (κρεμ, εκρού) αλλά ποτέ δεν θα βάλεις παστέλ με γήινα.

14 σχόλια:

Naf είπε...

αχ οχι....γιατι μου τα κανεις αυτά βρε πουλάκι μου πριν παω να ξεκουράσω το κορμάκι μου??ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ??επειδή το καλσονάκι είναι στο τοπ 10 των χειρότερων που έχω δει...λέω να πάει άπατη η μαντάμ!

Hfaistiwnas είπε...

Να πω πως έχεις άδικο; Δεν έχεις...!
Πάντως το φόρεμα δεν μου αρέσει καθόλου!!!

blue piccadilly είπε...

Hθελε να παρει το αντιστοιχο Prada απο τη φετινη συλλογη αλλα δεν ειχε λεφτα κι ετσι αυτοσχεδιασε.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ DESIGNERS ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΥΛΙΚΑ
Κι επισης που ετρεχε ετσι? Για να ξεφυγει απο το καλο γουστο?

One Happy Dot είπε...

Η κοπελα έχει εθνικά φρονήματα κι εσυ την κράζεις ασύστολα....εύγε! :)

xipasmenos είπε...

H αλήθεια είναι οτι όταν βλέπω τέτοια καλά το μάτι γυρίζει και το άνω χείλος στραβώνει.....βλέπουν και φωτογραφική στο χέρι με αποτέλεσμα να τρέχουν να ξεφύγουν!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραια ολα αυτα βρε κοριτσια αλλα θα προτεινα να κανετε και μια αναρτηση με μια καλοντυμενη για να δουμε και την αποψη σας για το ωραιο ντυσιμο

xipasmenos είπε...

Άντε κορίτσια ανεβάστε φωτογραφίες.....

One Happy Dot είπε...

Είναι ενάντια στην θεματολογία του βλογίου! Αρνούμαι! (Plus...it's not fun at all!) :)

Xip...u little snake!

Naf είπε...

Εντάξει..θα φωτογραφηθώ άμεσα και θα ποστάρω..
μουχαχα

xipasmenos είπε...

Καλά το Σάββατο θα σας φωτογραφίσω, και μετά θα σας ποστάρω να σας κράξω!!!!

Ανώνυμος είπε...

(μιλάει τσο κινητό)
"ΔΕΝ προλαβα να ντυθώ Τζία μου σου λέω,ήρθε η σκύλα η μάνα του και έφυγα άρων άρων απο το σπίτι,έβαλα και το μπουφάν του πατέτα του κατα λάθος αλλά καλέ..είναι καλό!Θα το πιστολιάσω λέω...όχι καλέ στο κομωτήριο πάω,δουλέυω και έχω να κάνω και τρείς ντεκαπάζ σου λέω...αχ πήρα και ένα καλτσονάκι μουρλια!Ειναι σαν τραπεζομάντηλο σε διαστάυρωση με πετσέτα φαγητού...ναι μωρή!Στο Χόντος στις 4..γεία τωρα"
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ! NOW!

PETRITO ZEZUS είπε...

shoot her!

Ανώνυμος είπε...

Για να περνάτε λίγο και από μας..ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! Εχετε πρόκληση και πρόσκληση στο βλογκ μου!

Tanila είπε...

Mη λέτε αηδίες!
Άκου εκεί να μη συνδυάζουμε παστέλ με γήινα!
Κακομοίρη, γι'αυτόείσαι ντυμένος σα να τα χώνισες από τον πάγκο του ψαρά στη λαϊκή.
Μια χαρά πάει μπεζ παντελόνι με παστέλ ροζ ή γαλάζιο μπλουζάκι (και πουκάμισάκι άμα γουστάριες). Μια χαρά!