Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Capri Crime

Δεν πρόλαβε ο υδράργυρος να πάρει τα πάνω του...και άρχισαν τα κατα συρροήν εγκλήματα κατά της αισθητικής...Φόρεσε λοιπόν η κυρία το ωραιότατο τζήν κάπρι της και πήγε για ψώνια. Θα το καταπιώ το τζήν κάπρι (σιγά μην το καταπιώ), έπρεπε να είναι και με κέντημα, στρασάκια και σεμεδάκι-style τελείωμα?? Θές να μας αποτελειώσεις??Τα κατάφερες!
Tip: Το κάπρι θέλει προσοχή γιατι ακροβατεί επικίνδυνα στα όρια της κακογουστιάς ώρες ώρες αν δεν το προσέξεις. Κυρίως αν έχεις και γαμπίτσα ποδοσφαιριστή.Jolie.

10 σχόλια:

One Happy Dot είπε...

καλέ...μην ήταν από μια foreign country και δεν ήξερε το lady????? Αλλά θα με πείς είναι και το κροσάκι στην άκρη τύπου είναι παλιό το τζήν το'φαγε και ο σκόρος και ιδου...Προτείνω φυλάκιση εως ότου μακρύνει το παντελόνι, εξαφανιστούν τα στρασάκια και το φλατ ψηλώσει! Περιμένω την άποψή σας συνάδελφοι!

To Katinaki είπε...

Επίσης στους άντρες, δε παει να το χει κεντησει ο ιδιος ο Gaultier, το κάπρι θεωρείται κακούργημα... ειδικά συνδυασμένο με... (δεν μπορώ να το ξεστομίσω...) μπανάνα.... (μα καλά γιατί τις πολάνε ακόμα?)

xipasmenos είπε...

Καλά πότε θα καταλάβουν οι παχουλές οτι η μπαλαρίνα δεν τους πάει....αν και εγω μισώ μπαλαρίνες γενικώς αλλα κάνω υπομονή....(εκτός αν είναι σε γόβα γαλλικού τύπου)

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΟΙ ΜΩΡΗ.....

Naf είπε...

Aχ ναι! και να ασφικτυά και το ποδαράκι γίγας στην μπαλαρίνα μέσα -η οποία κοντέυει να σκάσει στα πλαινά-. Αναμένονται πολλές συλλήψεις του αδικήματος αυτού trust me.

Hfaistiwnas είπε...

χιχιχι ήθελα να μάθω πως τις βγάζετε, δεν σας κοιτάνε όταν τραβάτε;
Χάλια το κάπρι σεμέν! ιιι! Τα κουρτινάκια της γιαγιάς μου, μου θύμισαν!

One Happy Dot είπε...

Το μυστικο είναι στο διακριτικό χειρισμό της φωτογραφικής! Την επόμενη φορά θα έρθεις μαζί μας και ενα είναι σίγουρο..θα ρίξεις πολύ γέλιο!!! :)

Naf είπε...

και η τσαχπινιά στο βλέμα καλέ μην ξεχνιόμαστε!..."καλέ δεν τραβούσα εσάς...ο θάμνος με ενέπνευσε!κάντε δουλειά σας!"

Ανώνυμος είπε...

ts ts ts ts ts ts ts
ti ehei i madamitsa.....

o dimos voudapestis pantos to ehei efarmosei hronia....
an eisai psiloashimoula psilohontroula kai foras proklitika rouha pou se deihnoun ashimi...tros prostimo!!!! logo antitouristikis emfanisis
urban legend alla petihimeno!!!

Hfaistiwnas είπε...

Άσε βρε, δεν είμαι εγώ για τέτοια! Να με δω σε φωτό μετά επείδη δεν φοράω ασορτί βρακί! όχι όχι ευχαριστώ! ;)

Ανώνυμος είπε...

"Άχ άσι μι σι λιεού κομπάρα..κι ίμανε σν Παπδοπολίνα απαυτου παν..Πήγα κι καθαρτσα του σπιτς τς(πες το αυτό όλο μαζί μπορείς?)ξεμισιάσκα σι λέου..πουνάν τα πουδάριάμ..άσι μι!"