Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Sexy high heels...


Ημερομηνία: 1/5/2008 (γιατί ο καλός ο μήνας από την 1η μέρα φαίνεται!)
Ωρα: απογιοματάκι
Τοποθεσία: Περατζάδα εις παραλιακή με διάφορα trendy καφεποτεία και κούνιες μπέλες για τους νεαρότερους στο σώμα και το πνεύμα.

Αν και δεν ήμουν σε υπηρεσία και ο σκοπός της βόλτας σε καμία περίπτωση δεν ήταν το κουτσομπολιό (λέω ψέμματα αλλά κάντε ότι το πιστεύετε και Play along!) έτυχε να έχω την φωτογραφική μηχανή μαζί και έτυχε να εχω και spare μπαταρία μαζί και έτυχε η εν λόγω κυρία να περνάει δίπλα μας και έτυχε να πέσει το βλέμμα μου στο πατούμενό της. Από κει και πέρα ολα έγιναν αυτόματα...Διακριτικά πέρασα από δίπλα της με τη φωτογραφική μηχανή δήθεν αδιάφορα στημένη και με το zoom να εστιάζει στο εξαιρετικό wine red Pedicure και το καλσονάκι Belinda των 20 den. Η εν λόγω μανδαμίτσα είχε συνδυάσει το πατούμενο με το κολανάκι/μασαζοκορσές που φαίνεται και με φούξια μπλουζοφουστανάκι που το έπαιρνε ο αγέρας με τσαχπινιά! Στο βάθος κήπος διαφαίνεται τσι ντι με το νεο σουξεδάκι ενός εκ των Κονιτοπουλέων με τίτλο "για δε με θές κυρά μου, επειδή είμαι ψαράς?"
Εννοείται ότι κάθε βήμα συνοδευόταν από ηχητικά εφε τύπου "τακα τακα" ενω διερχόμενος άτυχος πεζός ο οποίος είχε την ατυχία να βρεθεί κάτω από το τακουνάκι την έλουσε με ολο το β' διαλογής λεξιλόγιο του κι εκείνη κιουρία γαρ τον κοίταξε με οίκτο και συνέχισε το βήμα της...tres bien!

Μέχρι την επόμενη φορά...be chic!

11 σχόλια:

L' Aesthete Soleil είπε...

Aστέρι η κιουρία. Το πατούμενο είναιTod's;

One Happy Dot είπε...

ελα μου ντε! Μάλλον είναι Τhod's και το πουλάει οσο οσο και κάνει και το κομμάτι της!!!!!

To Katinaki είπε...

Χαχαχαχα, Τρέλα το παπουτσάκι σε συνδυασμο με κολάν-νύχι-καλσόν! Καλορίζικη και η σελίδα εύχομαι και ετοιμάζω κι εγώ ποστ - έγκλημα κατά της μόδας!

xipasmenos είπε...

Κοίτα το παπούτσι άμα πατούσε ένα τριχωτό στιβαρό ανδρικό στήθος θα ήταν cult...αλλά το καλσονακι θεε μου δλδ.

Καλή μας αρχή....

One Happy Dot είπε...

αν έβλεπες το συνοδό της θα καταλάβαινες πως οποιαδήποτε πιθανότητα cult εικόνας με τριχωτό στήθος κλπ είναι ουτοπικότατη!!!! Με το καλό να συνεχίσουμε!!! Επιτελούμε έργο κυρίες και κύριοί μου!!!!!

Naf είπε...

touch me touch me i wanna feel your body....
Συγνώμη αλλα εμένα αυτό μου έβγαλε...
εννοώ χρονολογικά!!!!
χριστέ μου...πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για το τι θα δούμε εδώ μέσα!

Hfaistiwnas είπε...

Βρε παιδιά η γυναίκα μπορεί να είχε δουλειά σε κανένα σαδομαζοχιστικό σπιτάκι και είπε να είναι έτοιμη! Αμέσως να την κακολογήσετε!
απαπαπα κακί που υπάρχει στον κόσμο!

One Happy Dot είπε...

Hfaistiwna...μπορεί να έχεις δίκιο δεν λέω...αλλά το ξέρουμε εμείς? ε?ε? Έλα στη θέση μου και πες μου πως θα το αντιμετώπιζες...θα το άφηνες να περάσει έτσι? Σαν να μην το είδες ποτέ? Και πως θα κοιμάσαι τα βράδια, ξέροντας ότι μπορεί αύριο να είναι το δικό σου ποδαράκι κάτω από το συγκεκριμένο τακούνι...??? spookie!!

:) :) :)

Hfaistiwnas είπε...

Indeed....

PETRITO ZEZUS είπε...

murder on the pavement!

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον αν και θα το προτιμούσα με fishnet ή σκέτο χωρις καθόλου nylon!
Μάλλον έπρεπε να βγάλεις κι άλλες φωτό!
:)