Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

rainbowarriors & fashionwarriors

Φέτος είναι η χρονιά των συναυλιών, αφού μπορώ και ασχολούμε με τούτο δω το blog μόνο και μόνο με το ανεπίσημο άκουσμα της άφιξης της εταίρας και πιο αγαπημένης κοντής-ξωτικό-φωνάρας-Ισλανδής-τρελής bjork τότε μπορώ να κάνω τα πάντα.



Στο θέμα μας λοιπόν, σε μια άλλη συναυλία πριν απο 2 βδομάδες απήλαυσα με 2 φίλους την συναυλία των cocorosie. Βγαίνοντας έξω μίλαγα με την Μ. μετά βρήκα και την Δ. και τον Κ. αφού είπαμε τα νέα μας ψάχνω να βρω την παρέα μου, άφαντοι, κοιτάω απ' εδώ κοιτάω απ' εκεί, και τι να δω; Ο Matteus έχει ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο η Jenny με το δάχτυλο τεντωμένο να χασκογελάει ενώ φωτογραφίζουν αυτό.



Το punk-rock-alternative-mou teleiwse to skoroktono outifit για κάποιο λόγο φάνηκε τέλειο για μια συναυλία cocorosie (στο μυαλό της μικρής αλτερνατίβας). Το παιδικό καλτσονάκι που έκλεψε απο την μικρή της αδερφής απειλώντας με θάνατο τις μπάρμπι της, επένδυσε πανέμορφα τις τρύπες τις κάλτσες της κατάκοιτης γιαγιάς (δεν τις χρειαζόταν καλέ κατάκοιτη είναι) που είχαν φαγωθεί απο σκόρους. Όλα αυτά όμως δεν έχουν κανένα νόημα χωρίς το τέλειο πατούμενο, η αρβύλα αυτή έχει τραβήξει τα πάνδεινα, απο τη στιγμή που το κορίτσι δεν έχει ζήσει δικές μας εποχές που το να τρίβουμε την αρβύλα στα κάγκελα την ώρα του διαλείματος, και να κλωτσάμε τοίχους τραγουδώντας fuck you i won't do what you tell me ήταν καθημερινότητα, το κοριτσάκι αυτό αναγκάστηκε να πάρει ένα scotch brite (wtf δε ξέρω πως το γράφουν) χλωρίνη και να τρίψει την αρβύλα μέχρι να ασπρίσει από το κακό της.

ΥΓ Δεν σχολιάζω σορτσάκι παραγεμισμένο με κεμπάπ απο Θανάση, και καδένα (κρεμάει και πορτοφόλι απ' εκει) όχι επειδή είναι καλαίσθητα αλλά επειδή το μάτι εστειάζει στα άλλα, και επειδή έρχεται η Bjork και αγαπάω όλο το κόσμο.

Προτείνω παρακολούθηση σεμιναρίων για την ανάπτυξη του γούστου της, άλλωστε μικρά και μεις κάναμε λάθοι.....

Oι φωτογραφίες είναι μια προσφορά του Matteus και της Jenny, 2 πολύ διακριτικά παιδιά που βγάλαν πολύ διακριτικά τις φωτογραφίες. (τι πιο διακριτικό 1 μέτρο πίσω απο κώλο της και χαζογέλαγαν ενώ βγάζαν την φωτογραφία) I love both of you......

16 σχόλια:

Naf είπε...

ώρες ώρες απορώ πως περιμένουν ναβρούν γκόμενο με τέτοια ρούχα. Φαντάζονται ας πούμε οτι κάποιος εκεί στην ουρά θα είπε σκουντόντας τον φίλο του..."πω πω μαλάκα!!!κοίτα εκείνο το γκομενάκι με το πουά καλσον και το άλλο το τρύπιο απο πάνω....τρελό μωρό;;"
Τα σεμινάρια προτείνω να κρατήσουν όλο το καλοκαίρι για να την εμποδίσουν να εμφανιστεί έτσι και σε καμιά άλλη συναυλία!

Hfaistiwnas είπε...

Τέλειο!!!! λολολ! Θα γελάσω μέχρι τελικής πτώσεως! Μα τι σικ τεε μου!!! Ελπίζω να ήταν βράδυ τουλάχιστον και να μην θαμπώθηκε κανείς απο το εκτυφλωτικό θέαμα! ΟΜG! Η τία μου η χίπισσα!

Ανώνυμος είπε...

Come il faux Sic!
Προσκυνώ!
Οι αρβύλες είναι Doc Martens?
Θέλω να πάρω και γω!!!

ManthosV είπε...

Φυσικά και ήμασταν διακριτικότατοι!
Δεν μας έδειρε κανείς έτσι όπως κάναμε...

psarianot είπε...

aporw giati ksethapsate to fashion police sta 00's. deksi klik/delete

Ανώνυμος είπε...

psar αγάπη μου,εδω ξεθαψαν εσενα, το fashion police θα γλυτωνε?

One Happy Dot είπε...

awwww!!!!! so cute!!! είναι γεμάτο dots!!!! I love!!!! Ok...δεν ξέρω από που να το πιάσω! Πρώτα απ'όλα να δώσω συγχαρητήρια στους καμεραμανατερς για το θάρρος τους...clap clap (χειροκρότημα κοινού!) Απο κει και περα...αναρωτιέμαι αν κάθε φορά που παει να φορέσει το καλτσάκι της μπλέκονται τα δαχτυλάκια της στις τρυπούλες και κάθεται και κλαίει...σνιφ! Ok lets shoot her! (πάλι κάκιωσα...damn!)

Naf είπε...

ΈΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ FASHION POLICE??????????ΠΟΤΕ???Γιατί δεν μου το είπατε;;;να μην με ταράξετε;;

One Happy Dot είπε...

Naf sweetie...όσο υπάρχουν κακόγουστοι άνθρωποι υπάρχει "κατ'ανάγκη" και fashion police για να συμαζεύει τα ασυμάζευτα. Και δυστυχώς πλέον η κακογουστιά δεν είναι μόνο θέμα outfit, είναι και θέμα attitude όπως διαπιστώνω και τελικά...το ενα φέρνει το άλλο! Btw...το περιοδικό US Weekly έχει μόνιμη στήλη με τίτλο Fashion Police όπου σατιρίζονται δι-άσημοι για τις στυλιστικές τους επιλογές και οχι μόνο. Αρα...πότε είπαμε ότι πέθανε το Fashion Police???

psarianot είπε...

pame loipon mikra mou. exei pethanei edw kai kairo h nootropia "ti na foresw gia na mhn me kraksoun", "eimai stylatos esy den eisai", "o kakogoustos anthrwpos einai gia gelia", "oh my god!", "oh oh genika". xalarwste ligo to kormi sas kai dexteite oti kapoioi mporei na mhn exoun gousto/styl/whatever, h oti kapoioi exoun diaforetiko gousto ap'to diko sas. Afou loipon to US Weekly dhmiourgei komplex se poly kosmo, akolouthiste to. OMG!, damn! awwww! filia.

Naf είπε...

wtf? μεγάλε...δεν είναι νοοτροπία είναι κριτική. Είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει. Δεν είναι υποχρεωτικό το πρώτο. Το οτι έχει πεθάνει το καταλάβαμε απο πού ακριβώς;;έγινε κανένα κοσμοϊστορικό γεγονός και το έχασα;το ειπαν στις ειδήσεις;διεξήχθη στατιστική ερευνα της icap?το βροντοφώναξαν όλοι με μια φωνή στο Γκάζι και τα περίχωρα;;ή μήπως είναι απλά η αποψή σου..;σεβαστή αλλα δεν την τεκμηριώνεις και πολύ...
και τελοσπάντων επειδή το τακα τακα...δεν εκανε ποτέ καλό σε κανέναν....χαλάρωσε λίγο και εσύ και...απλά μην διαβάζεις αυτό το blog!!!(ναι ναι μπορείς να το κάνεις!εχεις αυτην την επιλογή!!! είναι σαν αυτούς που κράζουν τις ειδήσεις του star και τις παρακολουθούν κάθε μέρα ένα πράμα..)

One Happy Dot είπε...

Οριστε! Κοίτα τι έκανες τώρα! Μου τη σύγχυσες και αφύπνησες το κτήνος μέσα της!!!
Δεν είναι δύσκολο...το είπες κι εσυ άλλωστε...δεξί κλικ και delete από τον εγκέφαλο! Πάει το Fashion Police...δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να διαβάσεις τα δικά μας σχόλια και σίγουρα θα κάνεις και σε πολύ κόσμο εδω μέσα τη χάρη να ΜΗΝ ξαναδιαβάσουν τα δικά σου σχόλια! Δεν είναι απλό? Για πάμε λίγο να δούμε αν το κατάλαβες...
Όσο για το US WEEKLY...δεν θα έλεγα ότι δημιουργεί κόμπλεξ σε κόσμο...μάλλον κατευθύνσεις δίνει σε όσους έχουν χάσει τη μπάλα και φοράνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Τώρα γιατί αυτό κατά την γνώμη σου είναι κακό και άξιο τόσης κουβέντας είναι μια άλλη ιστορία που θα αναλύσουμε στην επόμενη εκπομπούλα μας. Άντε τώρα...νανάκια!

xipasmenos είπε...

Πάντα το λεγα οτι ο psar προκαλεί αναστάτωση στις γυναίκες......

Καλέ χαλαρώστε και δεν θα πετύχει η ισιωτική που κάνατε χτες!!!!Δεν φτάνει που σας είπε ο psar μικρές....(γιατί εδώ που τα λέμε εεεε δεν είστε και πολύ μικρές)....κοπλιμάντ σας έκανε....

blue piccadilly είπε...

It looks like she has a vile skin disease like chickenpox(ανεμοβλογια)only coloured

jg είπε...

kala mas douleuei?

xipasmenos είπε...

Ουφ κουράστηκα να καθαρίσω το χάλι του ανώνυμου-ανώριμου αλλά τα κατάφερα....

Κάθε αρνητικό σχόλιο είναι δεκτό αρκεί να μας κράζουν κόσμια....

Μπήκε μετριασμός σχολίων απλά για να αποτραπούν στο μέλλον καταστάσεις σαν την σημερινή.