Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Teddy bag


Σημείωση αναφοράς: Μετά τα προηγούμενα απάνθρωπα εγκλήματα που συναντήσαμε, η εν λόγω κατηγορούμενη θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι υπέπεσε σε απλό "παράπτωμα" και για το λόγο αυτό ίσως πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάποια επιείκεια.


Δευτέρα, 09.35, Ακαδημίας

Η κατηγορουμένη, μόλις είδε τη φωτογραφική μηχανή φαίνεται πως αντιλήφθηκε αμέσως περί τίνος επρόκειτο και ξέσπασε σε λυγμούς και αναφιλητά. Πρός τιμήν της ομολόγησε αμέσως τα ακόλουθα: τα κρύα βράδια του καλοκαιριού παίρνει την φολκλόρ αρκουδοτσάντα της αγκαλιά και σκέφτεται το Θανάση που την έκανε για Γαστούνη με κείνη την Βουλγάρα που γνώρισε στο baby O. Πόντο πόντο κάθε βράδυ ισιώνει την κάθε μπούκλα ξεχωριστά με "αχ και βαχ Θανάση" για υπόκρουση και μέχρι το πρωί το αυτόβουλο τσαντικό είναι λες και έχει βγεί από τα Τελής Κίκερης με κουπ περμανάντ. Το φύλλο με την πούλια και τον αυγερινό σε χρώματα της αυγής ήταν καλλιτεχνική παρέμβασης της ίδιας σε μια απόπειρα να ξεχάσει το Θανάση αλλά εις μάτην. Η αρκουδοτσάντα φέρει φούξια μπρελόκ που απεικονίζει ενα διαγαλαξιακό λαγουδάκι, δείγμα του φιλόζωου χαρακτήρα της κατηγορουμένης η οποία φάνηκε διατεθημένη να γράψει 100 φορές στο τετράδιό της "Θανάση στα τσακίδια και πάρε και το αρκούδι μαζί".

10 σχόλια:

xipasmenos είπε...

Τώρα έγινες κακιά....εγω σήμερα κρύωνα...άνετα το έβαζα σκουφάκι!!!

Hfaistiwnas είπε...

Η τσάντα που κρύβεται;;;; Τα άλλα είναι χειρότερα! Εγώ λέω ότι η τιμωρία με το τετράδιο φτάνει... τίποτα άλλο.. κρίμα είναι..., μπορεί να πήρε καταλάθος την τσάντα για τη θάλασσα...
Καλησπέρα!

Ανώνυμος είπε...

Έλα...Δευτέρα πρωί..μην τρελένεσαι.
Και με το κρύο που χε..
Καλέ να...αμέσως εσύ...
Είναι απο πουτσόδερμα φτιαγμένη η τσάντα!Την χαϊδευεις και γίνετε πάπλωμα...αντε βρε κακές!!!
:-)

Naf είπε...

Ναι βρέ, συμφωνώ και εγώ. Ας την αφήσουμε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.όσο για αυτόν τον ρόζ λεκέ πάνω στην τσάντα θα μπορούσε να τον βγ.....Τι; λουλούδι είναι;;εχμμ......ναι..

To Katinaki είπε...

Πταίσμα, Πταίσμα! συμφωνώ να αφεθεί ελεύθερη αλλά κατ' οίκον περιορισμένη!

One Happy Dot είπε...

Κατ'οίκον και με fashion tv 24hrs!

Α, μπα? είπε...

Eee, δεν ξέρω που να το γράψω, αλλά πείτε κάτι γι'αυτές που φοράνε ξώνυχα παπούτσια κι έχουν παχιά δάχτυλα και ακουμπάνε στο πεζοδρόμιο!!Eeeeewwwwww!!!!!
(προτείνω ισόβια)

Naf είπε...

xaxaxaxaxa
θα επιληφθούμε άμεσα του θέματος!

Naf είπε...

xaxaxaxaxa
θα επιληφθούμε άμεσα του θέματος!

Ανώνυμος είπε...

Έλεος!