Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Greek kamaki

Το φανελάκι του μπετατζή...ή του παππού μας..ή του μπαμπά μας..ή το φανελάκι που φοράς οταν λείπει η γκόμενα απο το σπίτι και αποφασίζεις να κάστεις να δεις με την ησυχία σου ποδόσφαιρο κλάνοντας με πάταγο...το φανελάκι που σου έβαλε η μάνα σου σε 10άδες στο σακ βουαγιάζ για το στρατό. Το φανελάκι αυτό δεν φοριεται για να βγαίνεις έξω! Έλεος. Ποτέ. Εκτός αν είσαι ο Σάκης και το φανελάκι δεν είναι ΜΙΝΕΡΒΑ. Το πιασες? Όχι? Φαίνεται. Ο κατηγορούμενος κυρίες και κύριοι ένορκοι όχι μόνο δεν το έχει καταλάβει, στηλώνει και περήφανος το ανάστημα με χάρη σαν να λέει "τί φόρεσα πάλι ο μέγας??? όλοι εμένα κοιτάζουν". Το έχει συνδιάσει δε υπέροχα με "άσπρο ξέξασπρο και απο τον ήλιο ξεξασπρότερο" δερματάκι, υπέροχους προκοιλιακούς και απλό και σίκ καπελάκι ADIBAS που βρήκε σε τιμή ευκαιρίας στην λαική το περασμένο Σάββατο (ευτυχώς που βρήκε σε άσπρο γιατί άλλο χρώμα πώς να πήγαινε με το γαμάουα φανελάκι??). Ενδημασία παγωτατζής σε απόγνωση ολοκληρώθηκε! Προτείνω απλά να κάψουμε το εργοστάσιο της Μινέρβα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός οτι δεν έχουν σταματήσει ακόμα την παραγωγή της συγκεκριμένης σειράς αθλίων φανελακίων. Το ξέρω, έχουν συναισθηματική αξία και είναι καμία φορά πρακτικά (λέει). Αλλά μπορώ να ρισκάρω εγώ να τα ξαναδώ να κυκλοφορούν στο δρόμο έτσι απροκάλυπτα????!!!

7 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Εγώ γιατί τα βρίσκω σέξυ;
Γιατί να φάει ποινή το παιδί; αααα! Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε!

Naf είπε...

Σέκσυ??????????????????
θα ζητήσω να ερευνηθεί το σπίτι σου hfaistiwna παιδί μου για τυχόν ενοχοποιητικά ...φανελάκια...

Ανώνυμος είπε...

Εχω σκάσει και γω μυτη έτσι όξω!Η μόνη ενσταση που κάνει η θεία Ντόννα είναι στο οτι έπρεπε να εχει μαυρίσει και να ειναι νταλα καλοκαιρι η τελοσπάντων να υπάρχει μια τύπου..αφόρητη ζέστη.
Προτείνω:
Χρηματικό πρόστιμο,απαγορευση εξόδου απο τη χώρα για 3 χρόνια και καθε 7 μέρες να δίνει το παρών στο τοπικο ατυνομικό τμήμα.

One Happy Dot είπε...

με κάτι τέτοια φανελάκια κάνουμε τα τζάμια στο σπίτι αόρατα!!!!!
Θα συμφωνήσω με τον Ηφαιστίωνα ως πρός το ότι ναι...ενα φανελάκι μπορεί να είναι τσεξυ...αν κρύβει μερικούς κοιλιακούς, αν το φοράει ενα μαυρισμένο σώμα, αν πρόκειται για τον Sakis, τον Wentworth (Prison Break), τον Gennaro Gattuso Που μνημόνευσε πρόσφατα και η θείτσα Donna.
Ο συγκεκριμένος παλλικάρης όμως δεν το έχει, τι να κάνουμε.
Ίσως το κάψιμο των εν λόγω φανελακίων να είναι λίγο βαρύ μέσα στο κατακαλόκαιρο αλλά ενα ψαλίδισμα και η χρήση τους ως εναλλακτικά Swiffer να είναι απαραίτητη! :P

Ανώνυμος είπε...

nomizo oti adikitai to paidi...eheis kanei madaz...opos legan kai gia ton themo...mallon to ehei sindiasei me ena apisteuto poukamiso...pou logo "kapoion sinthikon" eprepe na vgalei...opos kai na to kanoume i mama tou,tou ehei pei na min foraei ta poukamisa katasarka...kai i laimokopsi den einai tis modas...kata ta alla kai to 3 days mousi tou to ehei to paidi...kai to tzinaki tou trendy fainetai...mipos xeminame apo iliko??????????????

Hfaistiwnas είπε...

Μην τολμήσει κανείς και έρθει σπίτι μου! λολ! Θα του κόψω τα πόδια! Έχω φανελάκια ναι και μάλιστα πολλά και σε πολλά χρώματα λολ! Μου αρέσουν πολύ στον άνδρα και ειδικά το καλοκαίρι!! Απο εδώ και πέρα θα κοιμάμαι με την καραμπίνα! Όποιος θέλει ας κοπιάσει!

Α, μπα? είπε...

Ναι πάντως δεν είναι τυχαίο που στην αμερική αυτά τα φανελάκια τα λένε "wife-beater"! Είναι white trash πως να το κάνουμε. Εγώ είμαι υπέρ της φυλάκισης. Καμμία δικαιολογία.