Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

tourists gone bad


Aααα οι αγαπημένοι μας αμερικάνοι τουρίστες! Πόσο πολύ αγαπάω τους χοντροκώληδες αμερικάνους, με γάμπες σαν κολώνες πιλοτής, κώλους σαν το JFK, και με ασταμάτητη όρεξη για Μc donalds που είναι και το εθνικό τους φαγητό! Αλλά πιο πολύ τους αγαπώ όταν τους βλέπω με τα χαριτωμένα τους υποδήματα. Δείτε πόσο στη μόδα είναι αυτό το ζευγάρι, η γυναίκα φοράει αυτά τα τόσοοοο cute πλαστικά σε ροζ απόχρωση παπουτάκια τα οποία έχουν και gliter πάνω ώστε να τα φοράει και με τουαλέτα (με τουαλέτα, όχι στη τουαλέτα). Αυτά τα παπουτσάκια τα αγαπώ, μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια πριν αποκτήσω άποψη για το ντύσιμο (δλδ πριν τα 4 μου) και κυρίως μου θυμίζει την γιαγιάκα μου, που μου τα φορούσε για να μην πατήσω κανα αχινό. Προφανώς η καημένη αμερικάνα διάβασε σε κάποιο οδηγό οτι έχει αχινούς στην Αθήνα.

O κακόμοιρος ο άντρας έπεσε θύμα της παρανοϊκής γυναίκας και εξαναγκάσθει να βάλει και αυτός σανδαλάκια τρέντυ για να είναι καλοκαιρινός. Βέβαια ο κύριος αυτός φοβήθηκε μήπως μπλεχτεί καμια γόπα (τσιγάρου) στα δαχτυλάκια τους και του απαγορευτεί η έισοδος μετά στα στέϊτς ως μολυνσμένος με eladitidis.

Προτείνω απλά να σταλούν πίσω στη χώρα τους και στο εξής να γίνονται ελέγχοι στα αεροδρόμια και να έρχονται αμερικάνοι που έχουν στυλ (όποιο και να είναι αυτό).

6 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Σωστός!!!!
:)
Επαυξάνω!

Ανώνυμος είπε...

Λύσσα κακιά με τα κρόκς πια.

Ον δα άδερ χάντ, θυμήθηκα τα μικράτα μου, τα καλοκαίρια στην Λούτσα με τα ωραία μου πλαστικοπαπουτσάκια. Ζνιφ.

Ανώνυμος είπε...

Στο θεό σου αυτα τα σιχαμοπάπουτσα είναι στη μόδα.Τα δα σε μαγαζιά...
πάρτετα απο μπροστά μου ΤΩΡΑ!οχι τωρα,ΤΩΡΑ!

Naf είπε...

αλλον ένα να δώ με αυτά τα σιχαμένα, ελείνά, τρισάθλια crocs ή οπβς αλλιώς σταδιάλα τα λένε.....θα το΄μετανιώσει οικτρά που τα φόρεσε.
όσο για το ντύσιμο των βλαχο-Αμερικανών τι άλλο να πεί κανείς....νο κόμεντς
εγώ προτείνω να τους κόψουμε τα mc donalds για κανα μήνα...

One Happy Dot είπε...

We love tourists! All kinds of tourists! Προτείνω την στρατολόγηση των προηγούμενων κατηγορουμένων με havaianas στο αεροδρόμιο επι της υποδοχής των κακόγουστων croc-άδων!

Ανώνυμος είπε...

Ψιτ κανονισου η Μαριτίνη μου έφαγε την ζωή για να της πάρω αυτά τα ΚΡΟΚΣ... είναι πολύ άνετα και ελαφριά, διαμπερή και ευήλια με 2 wc, κουζίνα με πάσο, άνετα μπαλκόνια, παρκινγκ, αποθήκη...
Καλυτερα απο την παντόφλα ΔΙΧΑΛΟ...
Αλλάξτε τις στγμές στο blog μου βγήκαν τα μάτια.

Θάμνος