Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Και έσονται τα δυο σε μπουτάκι ενα!


Κι εκεί που αλονίζαμε στη λιμάνι της Αλονήσου, εκεί που βολτάραμε και χαζεύαμε τις ομορφιές του νησιού κι έναν τεράστιο βασιλικό σε γλάστρα...πιάνει η άκρη του ματιού μου τσουπωτή παρουσία να σούρνει τα κάλη της και τον καλό της με χάζι και νάζι!
Η φωτογραφική πήρε φωτιά αλλά καθώς επρόκειτο για θηλυκό γατόπαρδο τα αποτελέσματα είναι σχετικά θολά. Παρόλα αυτά, μπορεί εύκολα κανείς να διακρίνει, ότι κάτω από τη χρυσή ζώνη το βερμουδάκι τραβάει ζόρι και έχει ανέβει σε υψηλά για την συγκεκριμένη περιφέρεια επίπεδα.
Και ρωτάω...γιατί καλή μου το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, σε μας, στον καλό σου? Χάθηκε μια φουστίτσα σε γραμμή Α (άστα να πάνε!) ή μια βερμουδίτσα λίγο πιο φαρδιά, λίγο πιο χαμηλόμεση λίγο πιο τελείως διαφορετική από αυτό που επέλεξες? Είπαμε σε νησί είσαι αλλά μαζί με ολα πακετάρισες και κάτι παραπανίσια κιλάκια από πρόπερσι τα Χριστούγεννα και σε βρίσκω εκτός εποχής μανίτσα μου!
Τι να σε κάνω τώρα εσένα μου λες? Να σε παραδώσω στη ΜΟΜ για 3μηνο καταναγκαστικών έργων στο θαλάσσιο πάρκο της Μονάχους Μονάχους μήπως και βάλεις μυαλό (βγάλεις και κανένα κιλάκι) και δεν επαναλάβεις τούτο το έγκλημα ποτέ ποτέ ξανά?
Κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω...μαύρο μπλουζάκι και χρυσαφί λεπτομέρειες, είσαι η επιτομή του καλοκαιρινού look σε απομακρυσμένο νησί! Εύγε!

11 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ξέρεις γιατί δεν έβαλε φουστίτσα; Επειδή τρίβονται τα πόδια από τον ιδρώτα... εκεί που ακουμπούν μεταξύ τους... το ξέρω από μία ξαδέρφη μου!
Αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μακρύ.. λολ!

xipasmenos είπε...

Δίκιο έχει μη συγκαεί το κορίτσι!!!

Είναι και ξυπόλιτο το κακόμοιρο.....

Πάντως αυτο το ζαμπονάκι πάει μόνο του!

Ανώνυμος είπε...

Απο μνημόσυνο γύρναγε μωρη!
Αμαν πιά!

One Happy Dot είπε...

Αυτό το ζαμπονάκι με έσκασε να το κυνηγάω στο νησί αλλά χαλάλι του! :)

Κακίστρω είπε...

Από το Πεκίνο γύρισε....

Βγήκε δεύτερη στον τελικό γυναικών του σούμο.

Ανώνυμος είπε...

poli kav.... fwto!:P:P:P:P
exw na sas steilw mia iperparagwgi!
na m peite an endiafereste!
otan doulepsei vevaia to pc!

Naf είπε...

εδώ ΜΟΜ
πού παραλαμβάνουμε το Σ.Ε.Υ.Ε.(Σπάνιο Ειδος Υπό Εξαφάνιση);;

One Happy Dot είπε...

προχωρείστε πρός την παραλία συνάδελφε και θα το δείτε...δεν χάνεται!

To Katinaki είπε...

Afto to look ekane thrafsi fetos to kalokairi sta nisia pantws! Terma to size zero! I mallon Zitw to size zero se swmata size six!

G Spot Unveiled© είπε...

na tin paradwseis sta apoteleiwtika fashion vasanistiria mou...etsi kai gousto tha apoktisei alla kai kila tha xasei....mwre tha faei i muga ksugki auti pantws de tha tin afisw na ksanafaei,telos :PP

Ο Μικρός Ναυτίλος είπε...

χαχα! χτες είχα βγει σε ένα μπαρ (ένα από τα επίσημα μπαρ της London Fashion Week) και μπαίνει κάποια στιγμή μέσα μια κοπέλα (ή κάτι τέτοιο) με ρίζα μάυρη να έχει φτάσει στο απροχώρητο, ανύπαρκτο φουστάκι σε σώμα που θα έκανε την Πετραλιά να μοιάζει με την Twiggy.

Horrible. Μετά από τρία jimmy choo martinis το ξεπέρασα όμως.