Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Δείξε μου το παπούτσι σου να σου πώ ποιός είσαι!


... Η πεντάμορφη και το τέρας, η αρχόντισσα κι ο αλήτης, η Λαίδη κι ο αλήτης, το μαύρο και το άσπρο, το ναι και το όχι, το γίν και το γιαν, ο τέντζερης και το καπάκι, η Ρούλα και ο Φράν, η Νεράιδα και το παλικάρι, ο Διάολος και το λιβάνι, η Γη κι η Σελήνη, η Πέτρα και το μολύβι, το μολύβι και το χαρτί, το χαρτί και το ψαλίδι, η Βίσση κι ο Καρβέλας, η μέρα και η νύχτα, η κυρία και ο ναύτης, ο χοντρός κι ο λιγνός, η γάτα και το ποντίκι, το νερό κι η φωτιά, ο Πέτρος και ο λύκος, η Σκύλλα και η Χάρυβδη, η Σαραντάρα κι ο πρωτάρης, το καφέ και το κόκκινο...

>> κι όμως το παραπάνω ντουετάκι πλαστικής Mitsouko και wannabe Louboutin, εθεάθη μαζί το περασμένο Σάββατο στα Everest Βούλας... Άραγε σε ποιο μέρος της Αθήνας μπορεί να χωρέσουν αυτοί οι δύο κόσμοι -MAZI- πέραν του after φαγάδικου? Πάντως τα ετερώνυμα έλκονται... όλα κι όλα! (και που να βλέπατε φάτσες...)

13 σχόλια:

Naf είπε...

-μωρό φόρεσα τις καλές μου τις γόβες πάμε everest?
-μέσα είσαι!βάζω τις mitsuko.
-αχ i love you Μπάμπης!

One Happy Dot είπε...

να δείς που οι γόβες είναι του Μπάμπης και έβαλε την παντόφλα επίτηδες για να τη σπάσει στη μανίτσα που τις έβαλε πρώτη!!

xipasmenos είπε...

και έχει ακόμα αυτοκόλητο με τιμή απο κάτω.....τσκ τσκ μα πως γίνεται δλδ; με σαγιονάρα τέτοια ούτε η χέστρα δε με βλέπει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πλακακι μουρλια

Olga είπε...

Πεθαίνω για το σχόλιο της Naf!
Καλησπέρες

Olga είπε...

Καλά θεικό το σχόλιο της Νaf!!
ακόμη γελάω!

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Νομίζω πως μόνο στα έβερεστ της Βούλας θα μπορούσες να δεις κάτι τέτοιο!!! Εκεί οι μισοί είναι πλούσιοι κ ξέρουν πως να φερθούν και οι άλλοι μισοί είναι νεόπλουτοι και δεν την παλεύουν γενικότερα!!!!

Sweet and bitter είπε...

Οι mitsuko είναι ένα νούμερο μικρότερο!
Εμ βέβαια, όταν δίνεις όλα τα λεφτά για να αγοράσεις καινούργιες γόβες στο μωρό, αναγκάζεσαι να πάρεις παιδικές, που είναι φτηνότερες... :Ρ

Unknown είπε...

χαχαχαχαχα...τα σπάει η φωτό...!!!χαχαχα

dsquared είπε...

Kale h mantam me ton filipinezo khpoyro einai... poly fantasia 8elei.

din

suncitizen είπε...

ξέχασες: " Τα ετερώνυμα έλκονται"

Katerina είπε...

Μου φαίνεται, λέω μήπως μου φαίνεται, ή βλέπω ΣΟΥΠΕΡ ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ αυτοκόλλητη τιμή στη σόλα της γόβας εξ αριστερών;; Μπορεί να με θάμπωσε η παντούφλα του κολυμβητηρίου και να σεληνιάζομαι.

Alessia είπε...

exw liwsei sta gelia!bravooooooooo


www.smellslikefashion.blogspot.com