Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΚοκαλακιοΜπαντανοειδές χτένισμα!


Εκ πρώτης αγαπητέ αναγνώστη θα αναρωτιέσαι τι λάθος έχει κάνει αυτή η κοπέλα για να συληφθεί στο όνομα του Fashion Police Greece, έχει βάλει την τζιν φούστα της (μπορεί να χουν σταματήσει να φτιάχνονται τέτοιου είδους φούστες αλλά δεν είναι κανα έγκλημα να την βάλεις), με ένα άχρωμο αθλητικό μπουφανάκι, μια μπότα η οποία έφτανε μέχρι το γόνατο στο οποίο έφτανε και η φούστα θυμίζοντας μου την θειά μου την καλόγρια. Να φανταστείς δεν έπαθα εγκεφαλικό όταν είδα την απομίμιση Gucci τσάντα (συμβουλές να ξεχωρίζεις απομιμήσεις λίαν συντόμως).


Αλλά το εγκεφαλικό ήταν δεδομένο όταν είδα το απίστευτο συνδιασμό κοκαλακίου απο κορακο-οστό σεβουνίρ απο το Μπανγκλαντες, μαζί με ,το ασορτί με την τσάντα, μπαντανοειδές σε μιλιτέρ με αποχρώσεις λάσπης άμμου. Κανονικά θα έπρεπε να βάλει ΚΑΙ 2 μολύβια στο μαλί να χαθώ επιτόπου και να μην αναγκαστώ να βιώσω πάλι αυτο το συμβάν γράφοντας το εδώ.

Περαστικά μας!!!

9 σχόλια:

Naf είπε...

μπάς και τέλιωσε βιαστικά την μπουγάδα και την αδικούμε την κοπελιά??

Ανώνυμος είπε...

΄Ενοχη! Αν και...
όχι. Ένοχη!
Και το φάσιον πολίς να γίνετε πιο δραστήριοι, παρακαλώ.Μια ανάρτηση το δίμηνο και όλα τα σούργελα σουλατσάρουν και ντύνονται όπως τους κατέβει!
Ξέρετε τι γίνεται κάθε μέρα εκεί έξω;
Έχετε κάποιες ευθύνες! Κάποια καθήκοντα! Πού είναι το κράτος; Πού είναι το φάσιον πολίς;;;;;;

One Happy Dot είπε...

Μην γινόμαστε άδικοι...όλοι έχουμε κάτι βουκολικό στο αίμα μας. Κάτι από "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" και "στάσου μύγδαλα"...well done Xip baby!

xipasmenos είπε...

You've heard the man with no name....

Αντε να ανασυγκροτούμαστε που μείναμε σε xmass mode......

Ειδικά το κατινάκι!!!!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Kai mono pou efyge apo tin kentriki sel, fatsa karta ekeini i kopela me to probato (proigoumeni kataxwrisi) gracias!(eimetha kai sto ekswteriko kai eisaste enas sundesmos me tin patrida-kai giati tin egkateleipsa edw kai 7 xronia!)

Angeliki είπε...

Hmmmm pantws den einai apo ta xeirotera aftou tou blog afto prepei na to paradextoume!!!! Eixe vevaia prooptikes na mpei sto top-10 alla den nomizw na ta katafere!!!

Κακίστρω είπε...

Πολύ ξενέρωτο ντύσιμο τολμώ να πω...

natasha hassiotis είπε...

στο μαλλί το παράκανε και στον Γκούτση (έτσι γράφονται οι απομιμήσεις). αλλά χρυσέ μου, πριν φτάσεις στη λεπτομέρεια, δες τι σέρνει από δίπλα. δες το παληκάρι κατευθείαν απ' τον ετήσιο χορό της ΚΝΕ, και μη μιλάς, μονάχα κλάψε και σώπαινε για το μαύρο της το ριζικό. ΚΑΙ αγκαζέ!

dsquared είπε...

Ax kokkalaki,kokkalaki ksylo poy 8a to fas, mesa se kloubio kefalaki, tsimpidies na mhn tsimpas.

din