Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Tinkerbel & Kouniabel


Στο μετρό της Αθήνας ημέρα Τετάρτη, ώρα 09:34 εθεάθει η tinkerbel το μικρό τσουλί που προσπαθούσε με τα μπουτάκια της να ρίξει τον Peter Pan στο κρεβάτι, μαζί με την μεγαλύτερη αδερφή της.

Η Tinkerbel φορούσε το γνωστό τσουλίστικο φόρεμα της που λαμπύριζε υπερβολικά και ενοχλούσε τους συνεπιβάτες που πρωϊ πρωϊ δεν είχε ανοίξει το μάτι τους. Το μαλί της ήταν πιασμένο κότσο και μόνο τα ξυλάκια λείπαν για να είναι ίδια η Γιαπωνέζα βερσιόν της. Άμα φοράνε τέτοια ξέκωλα φορέματα τα καρτούν μην απορείς μετά γιατί τα μικρά κοριτσάκια φοράνε πιο κοντά φορέματα απο την Παπαρίζου στα MAD VMA.....

H κατά-πολύ μεγαλύτερη της αδερφή είναι ντυμένη στην ίδια νεραϊδο-φάση έχοντας όμως ιοθετήσει ενα πιο διακριτικό στυλ. Το πράσινο κάπρι κόλαν με κέντημα στις ίδιες αποχρώσεις δίνει μια αίσθηση λεπιού, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε αν είναι όντως αυτό το δέρμα της. Το φόρεμα εχει ίδιο κόψιμο με αυτό της Tinkerbel με κάποια ρετρό μοτίβα πάνω, διότι είναι και μιας ηλικίας. Το highlight πιστεύω είναι το παπούτσι μάγισας ξώφτερνο που ολοκληρώνει το νεραϊδίστικο στυλ.

Προτείνω αιχμαλωτισμό της Tinkerbel και βιασμό απο Captain Hook, και φυλάκιση στην αδερφή της που παρέσυρε και την Tinkerbel σε αυτό το στυλ ντυσίματος!

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Είναι βαριά η ποινή πιστεύω..
Προτείνω να δεθεί στο κατάρτι του Κάπτεν Χούκ βλέποντας fashion tv για 3 συνεχόμενες μέρες..

Naf είπε...

πράσινο κάπρι κόλαν με κέντημα?????????
ξώφτερνα ελεινά μπεζ μυτερά παπούτσια με γυρισμένη μύτη???????????

Στον κροκόδειλο κατ'ευθείαν..

Ανώνυμος είπε...

πωπω ρε φιλε...σκατα τα χει κάνει η τύπισσα....
Στην πυρα Unfortunatelly και αυτή
Next...

One Happy Dot είπε...

Αν συμπεριλάβουμε και την "μεγάλη αδερφή" στο παραμύθι να δεις που θα απαγορευτεί απο την κυκλοφορία τελείως! τσ τσ...μικρές ιπτάμενες tinkies!